Oprettelse af Login

Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til venstre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Det er en stor hjælp for os hvis du opretter hvert familiemedlem som selvstændig bruger. I kan godt bruge den samme adgangskode til hele familien.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende en pinkode og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegne.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

“SELVBETJENING” kan ud bruge til at bestille tid ved læge eller sygeplejerske, forny medicin når det handler om medicin som tages her dag og stille spørgsmål til læge eller sygeplejerske. Hvis du ønsker det kan du også blive oprettet til at få automatisk svar på laboratorieprøver.

  • DDKM akkrediteret, lille logo